Seksdating tips & trucs

Ik hoor alleen maar gezeur van mannen maar seksafspraakjes zijn echt makkelijk te maken. Ik bezoek wel vaker sites want ja, ook ik heb jeuk want ik ben een man!

Het maken van seksafspraakjes op seksbuddy.nl is echt niet moeilijk hoor, met een klein beetje werk ben je weer back in business heren! Iedereen wil toch wel lekker neuken en kutjes likken!

Openingszinnen? Klik hier

Hieronder de volgende tips & trucs voor gegarandeerd meer succes!

 • PROFIELFOTO; dit is heel CRUCIAAL want alle dames willen eerst weten met wie ze sex gaan hebben! Met een profielfoto onderscheid je je van de rest en dit werkt ABSOLUUT mee om snel een seksdate te regelen!

 • PRIVACY; vermeld ALTIJD in je mails met de meiden die je wilt neuken dat je hun PRIVACY zult respecteren en het DISCREET gaat houden. Dit brengt hun op hun gemak. Geen enkele meid wilt bekend staan als een slet en ik vermoed dat er veel van deze meiden een vriend hebben. Houdt ze dus ANONIEM zodat ze niet in de problemen komen. Dit VERGROOT je kans op wilde avonden enorm!

 • PROFIEL; vul je profiel zo VOLLEDIG mogelijk in. Hierdoor zul je sneller OPVALLEN en wek je de interesse van andere meiden op. Zeker wanneer jouw profielbeschrijving echt iets over jezelf vertelt, kan dit leiden tot enorm veel berichtjes en seksdates! Wees dus OPEN EN EERLIJK om de slagingskans zo hoog mogelijk te maken!

 • NEEM HET INITIATIEF; durf het initiatief te nemen en verstuur zelf al berichten naar de meiden! Dit wekt gelijk hun aandacht op en verhoogt jou kans op INTIEM CONTACT te hebben met een van die meiden! PERSOONLIJKE e-mails met VRAGEN en ANTWOORDEN werken veel beter om je POTENTIELE seksdate geinteresseerd te houden.

 • GESLACHTSDEEL; plaats geen foto's van je GESLACHTSDEEL op je profiel! Dat je een grote penis hebt gelooft een meid wel op je woord. Van jou piemel gaan ze vanzelf wel houden zodra je de EERSTE SEKSDATE hebt gehad. Je kunt ze uiteraard wel een foto sturen als ze hier om vragen in de berichten. Veel meiden willen ook een stukje MYSTERIE houden. Ze willen graag je broek losknopen en dan pas het apparaat voor het eerst zien en een leuke verrassing krijgen.

 • SPREID JE KANSEN; richt niet alles maar op 1 meid. Ga MEERDERE GESPREKKEN aan, spreid je kansen! Hierdoor zul je zien dat je veel vaker met veel meer chicks kunt neuken! Deze meiden krijgen al veel aandacht dus de kans bestaat dat er een meid niet met je wilt afspreken, maar door met meerdere meiden in contact te blijven zul je GEGARANDEERD vaker een seksdate hebben!

 • EERSTE DATE; spreek bij je eerste date op een NEUTRALE PLEK af en niet gelijk bij jou of bij haar thuis. Drink een drankje samen en ga dan door naar een HOTEL voor je eerste neukdate. Als het dan bevalt kun je NADERHAND altijd bij elkaar afspreken of er een echte FUCKBUDDY relatie van maken. Dit heb ik zelf vaak genoeg meegemaakt. WEES RESPECTVOL

Openers

Al mijn openers gaan uit van 2 dingen: HUN PRIVACY RESPECTEREN + SIMPEL BEGINNEN

 1. Hey alles goed? Vindt je het ook niet fijn dat we vrij anoniem met elkaar kunnen kletsen?
 2. Deze anonimiteit maakt zoveel deuren open...we kunnen vanalles vertellen zonder zorgen ;)
 3. Je fantasieen zijn veilig en geheim bij mij...wat voor type ben jij tussen de lakens?
 4. Ik moet zeggen dat ik het wel apart vindt dat je je hier aan durft te melden...ik neem aan dat je het allemaal wel geheim wil houden?
 5. Ik ben uiteraard bereid om alles geheim te houden...ik hoop alleen dat ik ook bereid kan zijn om je wilde kant aan te kunnen ;)

Meer heb je niet nodig. Persoonlijk gebruik ik altijd de 3e omdat dit voor zoveel succes heeft gezorgd. Deze meiden vertellen zo graag over hun fantasieen! En je hoeft ze alleen te vragen!

18 gedachten over "Hoe je snel en makkelijk lekkere meiden kunt neuken..."

 1. datingguru

  super dit! ik heb een relatie aan deze site overgehouden. Weet niet hoe erg je kan bedanken hiervoor!

  1. Jan

   Hey Datinggure, wat mooi om te horen dat je er een relatie aan hebt overgehouden. Ik zelf wil nog heel wat afspreken voordat ik mij daaraan waag ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *